Столицата на Литва Вилнюс започна рекламна кампания под формата на

...
Столицата на Литва Вилнюс започна рекламна кампания под формата на
Коментари Харесай

G-точката на Европа предлага туристически оргазъм

Столицата на Литва Вилнюс стартира рекламна акция под формата на заричане за туристически оргазъм , като показа града като " G-точката на Европа ", съобщи Франс прес. Правителството искаше да забави тази самодейност до есента, след визитата на папа Франциск , само че основателите ѝ не се съгласиха.

Плакати, които би трябвало да се появят по улиците на Берлин и Лондон , показват млада жена, от която се вижда най-много гъстата червеникаво-рижава коса. Тя очевидно трепери и конвулсивно стиска в ръката си картата на Европа на мястото, където се намира Литва .

Vilnius, my hometown, no one knows where it is, but when you find it it’s amazing! Now is the perfect time to visit it! v clever ad by govilnius.
— Milda Norkute (@milda_nor) Текстът на британски гласи " Никой не знае къде е, само че когато го намерите, е изумително ", като се прибавя с огромни букви: " Вилнюс, G-точката на Европа ".
 Вилнюс ThinkStock/Getty Images
Агенцията за развиване на туризма в града Go Vilnius изясни, че акцията е насоченa към хора на възраст сред 18 и 35 години. Плакатът би трябвало да се появи и в главните обществени мрежи.
Il fallait oser: la ville de, en se présente comme le de l'! On attend la réaction de et de
— Claude Fouquet (@ClaudeFP) Президентът на литовската епископска конференция архиепископ Гинтарас Грусас подлага на критика самодейността, като акцентира на това, че тя " евентуално укрепва облика на Вилнюс като град на секс-туризъм и експлоатира женската половост ". Литва е най-вече католическа страна и държавното управление изиска от кметството на Вилнюс да отсрочи акцията за след визитата на папата, което е планувано за края на септември.

Организаторите обаче отхвърлиха.

" Тези, които се ядосват, единствено демонстрират, че акцията работи, тъй като за нея се приказва и предизвика спор ", сподели пред Франс прес един от основателите й Юргис Раманаускас.

Интернет акцията би трябвало да продължи един месец. Плакатите по немските и британските улици ще останат за една седмица.
Вижте още:





 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР