Столицата на Холандия има собствена енергия, съвременни художници, които съперничат

...
Столицата на Холандия има собствена енергия, съвременни художници, които съперничат
Коментари Харесай

Осем неща, които може да правите в Амстердам през нощта

Столицата на Холандия има лична сила, модерни художници, които съперничат на старите, и нощна сцена, която непрекъснато се развива, написа profit.bg.

Градът не спи и има доста неща, които може да вършиме тук и в късните часове на деня.

Ето няколко от тях:

1. Да се забавлявате в музея на Ван Гог

Музеят " Ван Гог " е една от най-натоварените атракции в Амстердам по явни аргументи, само че в някои петъчни вечери настроението се трансформира и тук може да се насладите на коктейли, музика и от време на време и татуисти. След едно пиво цветовете на картините наподобяват по-живи (не се тормозете, няма да ви бъде разрешено да се приближите прекомерно покрай платната). Резервирайте билетите си онлайн авансово.

2. Да идете на кърлинг

Паркът Рембранд е един от най-големите и минимум известни паркове до Околовръстния път на града. Той е дом на езера, зоологическа градина и хотел Ramada Apollo, ситуиран в кула от седемдесетте години, проектирана от следвоенния новатор проектант Пиет Занстра. Терасата на най-горния етаж притегля младежите, а през зимата има ледена пързалка с кърлинг за тези, които са въодушевени от играта.

10 красиви града, в които улиците са от водаНасладете се на пътешестване по вода през тези завладяващи квартали

3. Да отидете на винтидж тур

Този вълшебен град е планиран да бъде забелязан от водата. В елегантния квартал Jordaan на канала Prinsengracht, два от най-голите хотели в Амстердам имат свои лични лодки. Вечер лодката от 19-ти век на Dylan се трансформира в плаващ ресторант Vinkeles on the Water, до момента в който дървената " салонна " лодка на Pulitzer Амстердам вози дребни групи към града всеки ден в 17 ч.  и от четвъртък до неделя в 11 часа. Можете да я наемете и за супер извънреден плаващ пикник.

                

4. Да вечеряте в оранжерия

De Kas в парка " Франкендал " е осем-метрова стъклена структура, която е прелестно осветена през нощта. Преди тя е била градина за деца, през днешния ден е изпълнена с растения и шубраци и билки, които влизат в състава на ястията. Гигантски тухлен комин, който е бил част от истинската отоплителна система на оранжерията, през днешния ден е част от интериора и от вътрената камина.

5. Да се люлеете над града

A`DAM Toren на северния бряг на града е разказан като отговорът на Амстердам за постройката на Capitol Records в Лос Анджелис, а това отвесно обилие на питейни заведения, заведения за хранене, хотелски стаи и криейтив бизнеси сигурно основава невероятна атмосфера. Платформата за наблюдаване на най-високо равнище е една от неповторимите атракции на града, а люлката е нещо, което не би трябвало да пропускате.

6. Да стоите до късно и да се приберете сутринта

Не можете да дойдете в една от най-големите танцови столици на света и да не посетите някой клуб. Shelter club на северния бряг предлага стратегия с техно и доста танци. Фериботите се движат през цялата нощ от близкия док до гърба на Централната гара, което значи, че умерено може да се приберете у дома в дребните часове.



7. Да посетете пародия шоу

Амстердам има собствен личен мирис на пародия в гей региона, където ще откриете най-голямото шоу в града. Известният реализатор Джейни Джак избира хора на публиката, с цел да сътвори с тях разнородни подиуми и ги включва в спонтанен танц. Клубът е в луксозно алено, а вечерята се сервира по изклщчително артистичен метод.

8. Да обиколите секс магазините

Тази страна на града не се нуждае от показване. За тези, които са склонни да опитат нещо по-различно, коства си да стартират в Mail & Female, първият секс магазин в Европа, открит (през 1988 г.) от дами за дами. В магазина, покрай забележителната постройка Heineken Experience, можете да се снабдите с комплект висококачествени маски, белезници и други значими неща, както и да получите препоръки за това къде да отидете за занимателна и безвредна нощ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР