Столичният зам.-кмет по екология Йоана Христова е подала оставка по

...
Столичният зам.-кмет по екология Йоана Христова е подала оставка по
Коментари Харесай

Столичният зам.-кмет по екология напуска

Столичният зам.-кмет по екология Йоана Христова е подала оставка по персонални аргументи. Това заяви кметът Йорданка Фандъкова в пост на страницата си във Facebook.

" Уважих молбата за овакантяване на зам.-кмета по екология Йоана Христова. Това е остаряла тематика. Знам по какъв начин ще се пояснява в този момент. Но желая да ви кажа, че тя има предпочитание да бъде освободена още от предходната година по надълбоко персонални аргументи, които аз почитам. ", разяснява Фандъкова. " Молбата й е от месец февруари и тече 3-месечно предупреждение. Бях я помолила да остане, до момента в който успеем да се ориентираме в тази рецесия, да подготвим дейностите по разчистване и по озеленяване. Благодарна съм й извънредно доста. Няма никаква друга причина за нейното овакантяване с изключение на нейното персонално предпочитание и то доста отдавнашно. И съм й откровено признателна, че остана толкоз време, колкото я бях помолила, с цел да не стопира работата ", разяснява столичният кмет.

До десетина дни тя ще показа новият зам.-кмет по екология на София. Фандъкова прецизира, че все още има няколко разновидността, които обмисля.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР