Столичният ЦСКА ще изиграе първият си мач след дългата пауза,

...
Столичният ЦСКА ще изиграе първият си мач след дългата пауза,
Коментари Харесай

ЦСКА излиза за първа контрола след паузата

Столичният ЦСКА ще изиграе първият си мач след дългата пауза, породена от пандемията. " Червените " ще премерят сили в контролна среща против амбициозния отбор на Ботев (Враца). Интригуващият дуел на " Българска Армия " е през днешния ден от 17:00 часа.

Това ще бъде една от двете основни подготовки пред решителните борби с Ботев (Пловдив) в полуфиналите за Купата на България. Любопитното е, че възпитаниците на Милош Крушчич отстраниха точно Ботев (Враца) на четвъртфиналите в шампионата, след доста сложен триумф с 2:1.

" Армейците " ще загреят с врачани, а по-късно на 6 юни ще изиграят първият си формален мач против последния в Първа лига Витоша. Бистричани, въпреки и последни в Първа лига, са мечтан противник за грандовете, откакто през вчерашния ден се показаха почтено против Левски.

ЦСКА ще покаже новото си лице, след неспирните информации, че треньорът Милош Крушчич няма да води тима и през идващия сезон. Сръбският експерт отхвърли на няколко пъти отхвърли тази информация и съобщи, че е спокоен за поста си. По време на насилствената пауза " алените " се разделиха с четирима основни играчи - Върнан Анита, Вив Соломон-Отабор, Денис Давидов и Раул Албентоса.

Днес ще се изиграят и още три контроли. От 17:00 часа Берое ще одобри в Стара Загора Арда, а час по-късно Черно море ще премери сили с Етър.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР