Столичният ЦСКА гостува на последния Етър три дни след в

...
Столичният ЦСКА гостува на последния Етър три дни след в
Коментари Харесай

ЦСКА гостува на Етър три дни след подвига в Базел

Столичният ЦСКА гостува на последния Етър три дни след в Базел за Лига Европа. " Армейците " донесоха доста наслада на последователите си, само че в този момент би трябвало да се концентрират върху представянето си на вкъщи.

Днес момчетата на Стамен Белчев гостува на Етър, който няма извоювана точка през акцията. Въпреки насъбраната отмалялост, се чака ЦСКА да стигне до трите точки във Велико Търново и да се завърне в Топ 3.

Етър е в тежка обстановка след седемте следващи загуби, " Болярите " оказаха сериозна опозиция в мачовете против мощните сформира на Лудогорец, Левски и Локомотив (Пловдив) и ги изгубиха в края. В предишния кръг обаче беше позволено тежко проваляне с 1-5 от новака ФК ЦСКА 1948. " Виолетовите " са вкарали минимум голове от всички тимове и са позволили най-вече попадения в личната си врата.

След наказване в състава на Етър се завръща Антон Огнянов. Пламен, Крачунов, Божидар Кацаров и Даниел Пехливанов също ще са разполагаем на Петко Петков, само че от тримата единствено някогашният защитник на ЦСКА ще стартира от първата минута. Под карантина остават Здравко Илиев и Валентин Йосков.

Стамен Белчев надали ще прави доста разбърквания в състава. Победата е без конкуренция. Защитата ще е в същия тип, както и против Базел, а героят от гостуването в Швейцария Тиаго Родригес най-вероятно ще стартира като титуляр до Амос Юга. Юнус Санкхаре ще работи зад тарана Али Соу, а по крилата още веднъж ще са Георги Йомов и Жул Кейта. На пейката ще е новото попълнение Тибо Вион, който може да дебютира след почивката.

През последите две години и половина най-убедителната победа на ЦСКА като посетител в шампионата е точно във Велико Търново с 4:0 през предишния сезон. " Червените " нямат мач без маркиран гол от началото на сезона, само че резервираха единствено две сухи мрежи.

В исторически проект Етър има едвам 6 турнирни победи против " армейците ", като всичките са реализирани вкъщи. Статистиката от срещите Във Велико Търновор се добавя от 11 равенства и 11 триумфа за софиянци.

Вероятни сформира:

Етър: Господинов; Пуертас, Крачунов, Скерлев; М. Иванов, Станев, Кацаров, Я. Пехливанов, Огнянов; Боруков, М. Ангелов. Старши треньор: П. Петков.

ЦСКА: Бусато; Гълъбов, Антов, Матей, Мазику; А. Юга, Т. Родригес; Йомов, Санкаре, Ж. Кейта; А. Соу. Старши треньор: С. Белчев.

Съдия: Владимир Вълков. Стадион: " Ивайло " Начало: 20:15 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР