Столичният регионален полуфинал на Kamenitza Фен Купа 2017 завърши днес,

...
Столичният регионален полуфинал на Kamenitza Фен Купа 2017 завърши днес,
Коментари Харесай

Тимът на „Тяло пречиш ми“ ще представи София на националните финали на Фен Купа 2017

Столичният районен полуфинал на Kamenitza Фен Купа 2017 приключи през днешния ден, след три дни, изпълнени с доста занимания и голяма доза футбол без капка фалш. Първенци на София-град и София-област станаха момчетата от отбора на „ Тяло пречиш ми ". Победата им обезпечава място в националните финали на Фен Купа, които ще се проведат в Стара Загора, в края на септември.

За наслада на всички призьори и гости, Димитър Пенев се появи на терен, с цел да гледа кулминационната точка на столичните полуфинали на Фен Купа 2017. Легендарният пълководец поздрави всички футболисти и раздаде подписи на своите почитатели, след което се качи на сцената, с цел да връчи купата на първенците и да им пожелае триумф във финалната фаза на шампионата.

Първенците „ Тяло пречиш ми " трябваше да преодолеят редица мощни съперници преди да вдигнат купата. Въпреки това, те не позволиха нито един гол във вратата си по време на мачовете от груповата фаза и надделяха безапелационно „ Иконите " със 7:0, „ Скуадра " със 7:0 и „ Шопски отряд " с 2:0. След това, на 1/16 финалите, отстраниха „ ВМВ " с 3:1. В 1/8 финалите победиха „ Холандците " с 2:0. В 1/4 финалите се постановиха над „ Мини ме земи " с 1:0, а в полуфиналите, още веднъж с 1:0, победиха „ Бригада 44 ".

Финалното дерби оправда упованията на посетителите и се трансформира в почтена кулминационна точка на тридневния футболен празник. Опонент на първенците от „ Тяло пречиш ми " беше отборът на подгласниците „ Клетката ". Въпреки високите температури срещата протече със страховит заряд. И двата тима дадоха всичко от себе си, само че силите бяха толкоз изравнени, че по този начин и не съумяха да си отбележат гол в постоянното време. За сметка на това съвсем всяка офанзива завършваше с голово състояние пред противниковата врата. В последна сметка се стигна до дузпи. „ Тяло пречиш ми " бяха по-концентрирани и невъзмутими и завоюваха мача с крайното 2:1.

С награди и грамоти бяха отличени и отборите „ DXC " и „ Бригада 44 ", които се класираха респективно на почетните 3-то и 4-то място. За „ най-хубав вратар " от столичните полуфинали беше разгласен Иван Дичев „ Рибата " от тима на подгласниците „ Клетката ", а Павлин Кузов „ Пистата " от „ Тяло пречиш ми " получи приз за „ най-атрактивен играч ". Тимът на „ ФК Борово " записва минимум нарушавания в мачовете си и беше насърчен с оценката „ най-спортсменски тим ".

Много награди завоюваха и посетителите на шампионата. Късметлията Михаел Димитров се снабди с истинска фланелка Joma на националния тим на България, откакто беше изтеглен в лотария. Младен Младенов също се зарадва доста, когато чу името си по време на томболата на Telenor и завоюва GPS фитнес гривна. Официалният транспортьор на Фен Купа 2017 Hyundai също зарадва почитателите на терен и им даде опция да се допрян до магията на скоростния рали спорт, като се включат в лотария за продобиване на професионален курс за начинаещи рали водачи в края на септември. Обучението ще бъде проведено от международно приети състезатели, които са треньори на младите водачи в Hyundai Racing Trophy.

Следващата спирка от националното турне на Kamenitza Фен Купа 2017 е на 1 и 2 юли в Пловдив, където ще се проведат районните полуфинали за тимовете от Пловдив и Пазарджик. Снимки и още настояща информация за най-големия и трогателен футболен шампионат за фенове в България можете да намерите на www.facebook.com/kamenitzafancup и на формалната страница на шампионата http://fancup.kamenitza.bg.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР