Столичният “Парк хотел Витоша“ прие официалната церемония по тегленето на

...
Столичният “Парк хотел Витоша“ прие официалната церемония по тегленето на
Коментари Харесай

България узна съперниците си за Евро 2019 при 17-годишните

Столичният “Парк хотел Витоша “ одобри формалната гала по тегленето на жребия за Европейското състезание по волейбол за юноши под 17 години, на което страната ни е хазаин през юли.

Официални посетители на събитието бяха Бану Шурман (Лихтенщайн) - президент на журито за Европейското състезание U17 и Периклис Бакудимос (Гърция) - механически координатор за шампионата, както и други публични лица. Сред присъстващите на жребия бе и селекционерът на младите ни национали Мартин Стоев.

Вицепрезидентът на БФВ Борислав Кьосев взе участие в тегленето на жребия, като се получи следното разпределени на тимовете:

Група I: БЪЛГАРИЯ, Финландия, Турция, Румъния, Беларус, Франция

Група II: Полша, Италия, Чехия, Русия, Гърция, Португалия

Европейското състезание ще се организира от 13 до 21 юли в София. Група I, в която е и България, ще играе мачовете си в столичната зала "Христо Ботев ". Група II ще бъде в помощната зала на "Арена Армеец ".

Първите два от всяка група оформят крайна четворка, в която се играе на кръст. Победителите спорят за купата, победените за бронзовите оценки. Тимовете, приключили на трета и четвърта позиции в двете групи не престават за систематизиране на местата от пето до осмо. Последните два отпадат от по-нататъшна конкуренция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР