Столичният общински съветник инж. Симеон Славчев публикува петиция на сайта

...
Столичният общински съветник инж. Симеон Славчев публикува петиция на сайта
Коментари Харесай

Столичен общински съветник прати писмо на Тръмп за F-16

Столичният общински консултант инж. Симеон Славчев разгласява петиция на уеб страницата на Белия дом във връзка със договорката сред България и Съединени американски щати за закупуване на 8 самолета F-16, оповестява bTV.

В нея той се обръща с молба към президента на Съединени американски щати да предложи и да внесе на Конгреса промени в Договора с България за продажбата.

„ Молбата си до президента Тръмп стимулирам с обстоятелството, че Република България е най-бедната страна членка на Европейския съюз, като 19 % от българските жители живеят под прага на бедността”, отбелязва инж.Славчев.

Петицията цели посредством Конгреса да бъдат импортирани основни промени в изискванията на заплащането, в повишение качествените характерности и намаление единичната цена на предлаганите за закупуване от България с пари от бюджета на страната 8 самолета.

„ Ако до 19 август успеем да съберем поддръжката и подписите на минимум 100 000 българи, петицията ще бъде наложително прегледана. Така България ще получи опцията договорката за придобиване на самолетите да бъде с доста по-благоприятни условия”, съобщи инж. Симеон Славчев
.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР