Столичният общински съвет да отпусне средства за ремонт на покрива

...
Столичният общински съвет да отпусне средства за ремонт на покрива
Коментари Харесай

Отпускат пари за ремонт на Малък градски театър в София

Столичният общински съвет да отпусне средства за ремонт на покрива на Малък градски спектакъл " Зад канала " и за създаване на детска площадка в регион " Студентски ". Тези две оферти е одобрил съветът за ръководство на Специализирания общински приватизационен фонд.

Малък градски спектакъл „ Зад Канала “ е основан през 1990 година Театърът разполага със салон за 200 души и употребява спомагателна постройка за административни пространства. В непосредствена непосредственост до постройката се обитава Клуб на артиста „ При жабите “, в който се осъществят камерни представления, събития, семинари и работни полемики.

Директорът на „ Зад канала “ - Бина Харалампиева осведоми общинските съветници за проблем с покрива на гримьорните на театъра и за неотложна нужда от възобновяване на входната врата на постройката, както и на стълбите към клуба „ При жабите. За определяне на размера на нужните средства управлението на Малък градски спектакъл основава комисия, която да събере и разиска предложения от профилирани компании, която открива, че са нужни 20 000 лева

Съветът е одобрил и искане от кмета на регион „ Студентски “ за създаване на детска площадка и фитнес навън в околност „ Малинова котловина “ на стойност 290 000 лева

„ Винаги сме желали да покачваме качеството на живот в кварталите и да сътворяваме условия за физическа интензивност и спорт както за децата, по този начин и за техните родители, по тази причина взехме решение да отпуснем нужните средства за възстановяване виталната среда “, показа ръководителят на финансовата комисия към СОС Стефан Марков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР