Столичният Левски ще има нов изпълнителен директор от 1 януари

...
Столичният Левски ще има нов изпълнителен директор от 1 януари
Коментари Харесай

Левски с нов шеф от 1 януари

 Павел Колев: И в УЕФА не знаят какво се случва с ЦСКА-София
Столичният Левски ще има нов изпълнителен шеф от 1 януари 2019 година. Това е някогашният публицист и сегашен заместник-изпълнителен шеф на БФС Павел Колев.

Новината беше обявена първо от уеб страницата Топспорт, а по-късно доказана от притежателя на клуба Спас Русев пред Дарик.

" Договорът на Павел Колев влиза в действие от 1 януари 2019 година. Той е резултат на договаряния, които водих с него няколко месеца. Впечатлен съм от персоналните му качества, отличното му футболно обучение и работата му в Българския футболен съюз. Това ме накара да му гласоподавам доверие и чакам от него да направи цялостна промяна в клуба и Детско-юношеската школа.

Смея да настоявам, че представителният тим на Левски има сериозен игрови образ с помощта на треньора Славиша Стоянович и неговия екип, по тази причина се надявам, че Павел Колев, който ще има независимост на деяние, ще успее да реформира и провежда клуба до високи европейски стандарти.

Досегашният изпълнителен шеф Красимир Иванов остава в клуба като финансов шеф ", сподели Русев пред " Дарик ".

Другата огромна вест от " Герена " е подновяването на контракта с огромен букмейкър за нови три години при по-добри финансови условия. Така към този момент наподобява, че един от дребното проблеми на " сините " остава вратарският пост, само че и той ще откри решение през зимната пауза.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР