Столичният Левски обяви, че ще влезе на територията на електронните

...
Столичният Левски обяви, че ще влезе на територията на електронните
Коментари Харесай

Левски основава свой отбор по електронни спортове

Столичният Левски разгласи, че ще влезе на територията на електронните спортове, създавайки личен тим по FIFA20. Ръководството на " сините " ще избере двамата най-хубави геймъри, които ще пазят цветовете на обичания клуб против най-големите европейски и международни грандове във футбола.
 Колев: Имаме диалози с задгранична компания, която прояви интерес да помогне на Левски
Колев: Имаме диалози с задгранична компания, която прояви интерес да помогне на Левски

" Има три вида сътрудници - с които се работи елементарно, с които са работи мъчно, и с които въобще не би трябвало да работиш "

" Левскари,

във времена, в които не можем да бъдем дружно в нашия дом - стадион " Георги Аспарухов ", можем да продължим да печелим мачове и отвън футболния терен! Верни на това да вървим напред, търсейки всички вероятни разновидности за връзка и колаборация с нашия най-ценен капитал - публиката, сме окуражени да превърнем ПФК " Левски " в първия български футболен клуб, който публично да стъпи на територията на електронните спортове. А с това да създадем и наш тим!

За задачата още веднъж ще имаме потребност от Вашата скъпа поддръжка и присъединяване. На 11 април 2020 година взаимно с сътрудниците ни от ESL България, стартираме първия по рода си шампионат в България, който ще дефинира най-хубавите играчи измежду почитателите на " Левски " по FIFA20, а първите двама публично ще станат част от тима на футболния клуб по електронни спортове.

Победителите в конкуренцията ще имат достойнството да пазят цветовете на обичания клуб в борби с грандовете на европейския и международен футбол! В композиция с това те ще завоюват и карти за VIP-ложата на стадион " Георги Аспарухов ", както и опцията да разискват и ползват своите тактики с играещия FIFA треньор - Симеон Славчев.

Турнирът е с отворено записване и ще се организира в три кръга - две отворени онлайн квалификации с оптимален брой от 256 участници за всяка от квалификациите (11-12 април) и край, който ще бъде излъчен онлайн. В рамките на онлайн квалификациите ще бъдат излъчени най-хубавите 8 играчи, които ще продължат към финалите на шампионата на 18 април ", написаха " сините " във " Facebook ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР