Столичният кмет Йорданка Фандъкова счита, че подаденият днес сигнал от

...
Столичният кмет Йорданка Фандъкова счита, че подаденият днес сигнал от
Коментари Харесай

Фандъкова усеща кампания тип на час по лъжичка

Столичният кмет Йорданка Фандъкова смята, че подаденият през днешния ден сигнал от страна на " Спаси София " е част от акцията за локалните избори, която тече. По думите й това е тактиката да се вади " на час по лъжичка " и по този начин непрестанно да се провокират инспекции, а и спекулации и медийни изяви.

Не виждам за какво откакто са имали сигнал, че се работи на 28 декември, едвам в този момент споделят тази информация , съобщи Фандъкова, която дефинира това като не задоволително съществено и отговорно в това число и по отношение на жителите.

Кметът уточни още, че по въпросните планове всички документи от дълго време се намират в прокуратурата, както и в ОЛАФ , по тази причина и не отговори на въпрос дали от Столична община са облагодетелствали по някакъв метод компанията.

Йорданка Фандъкова отхвърли да разяснява съответно дали " Спаси София " се трансформира в неин политически конкурент.
 От
От " Спаси София " се надяват строителят на " Графа " най-сетне да си свърши работата

След 237 дни забавяне

Припомняме, че ремонтът на столичната улица " Граф Игнатиев ", като се изключи че продължи доста по-дълго и бе съпътван от редица кавги - за бетонираните дървет а , за плочките , за перките и др.- приключи и с доста забележки, които, както се разбра, по този начин и няма да бъдат отстранени. Дефектите обгръщат 15 дка от общо 40 дка ремонтирана повърхност, а строителят ще се размине и единствено с санкция .

Покрай ремонта на Графа към този момент има един обвинен - подалия оставка зам.-кмет по превоза Евгени Крусев , като процесът против него през днешния ден мина през етапа на разпоредителното съвещание .
 Дефекти по Графа няма да се отстраняват, единствено санкция за строителя
Дефекти по Графа няма да се отстраняват, единствено санкция за строителя

Неравности, разнообразни фуги, по-малко озеленяване по Графа, само че си остава така
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР