Столичният кмет Йорданка Фандъкова разгледа как върви ремонта на бул.

...
Столичният кмет Йорданка Фандъкова разгледа как върви ремонта на бул.
Коментари Харесай

Вижте къде ще са ремонтите в София това лято

Столичният кмет Йорданка Фандъкова прегледа по какъв начин върви ремонта на бул. " България " в сектора от бул. " Гоце Делчев " до бул. " Тодор Каблешков ". Следващата седмица се чака да завърши, сподели тя, откакто беседва със строителите.

Фандъкова посочи, че е употребен моментът на епидемията, когато няма трафик, само че той към този момент е почнал още веднъж и по тази причина " единствено с качествена работа при положително време " се чака средата на идната седмица да завърши.

В сектора ще има нови светофари на две места, както и велоалея - двупосочна по " България " към Витоша. Предвижда се да се разчертае велоалея и на бул. " Пушкин ".

След като завърши ремонтът, строителството се мести в другата посока - от колелото на бул. " Пушкин " до Околовръстното шосе.

Предвижда се да започване и работа в сектора от бул. " Тодор Каблешков " до бул. " Гоце Делчев ". Заради ремонта кметът чака да има тапи, само че се надява водачите да изтърпят поради резултата.

" Ако нещо остане неремонтирано, идната година лятото ще продължи ", сподели Фандъкова.

Целият ремонт на бул. " България " от Фритьоф Нансен до Пушкин " коства 11.9 млн.лв., а единствено този сектор е на стойност 3.3 млн. лева.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР