Столичният кмет Йорданка Фандъкова, общинските съветници в новия столичен общински

...
Столичният кмет Йорданка Фандъкова, общинските съветници в новия столичен общински
Коментари Харесай

Фандъкова заяви готовност за промяна и обеща решения в полза на хората на София

Столичният кмет Йорданка Фандъкова, общинските съветници в новия столичен общински съвет, новите районни кметове и кметове на кметства поставиха клетва на тържествена гала в Столична община. Първи поздравления те получиха от регионалния шеф на София Илиян Тодоров и им пожела да не отстъпват до края на мандата си от това да работят в интерес на София и нейните жители, да отстояват правилата, моралните полезности и устои на обществото, да не не помнят своите гласоподаватели и своите партии, само че и да помнят, че са длъжни на столицата и на хората. " дано те да ви водят, следвайте техните стремежи и потребности, осланяйте се на разговора с тях, не забравяйте в никакъв случай, че вие единствено изпълнявате тяхната воля ", сподели им още той.
Непосредствено, откакто постави клетва, Йорданка Фандъкова уточни като първа отговорност тази към хората на София, без значение за кого са дали своят вот.  " Нашата партийната принадлежност отстъпва крачка обратно, тъй като решенията, които ще вземаме са решения за града. Изграждането на общественост става с приемането на общи цели, спътя дружно, с общите дела ", добави тя и предизвести, че делението дава популярност, само че не ни води наникъде.
" Минахме през тежка акция, в която се споделиха истини и неистини, едно ни обединяваше – желанието за смяна. Промяната за София е в развиването и действителната работа, тъй като смяната не е девиз, а посока и цел ", сподели още тя. По думите й смяната не е в позата, не е в обещанието, а в решението. " Именно решения са това, което чакат софиянци от нас ", безапелационна е Фандъкова. Тя увери, че вратата й ще бъде отворена за диалози, хрумвания, решения и се зарече: " Няма да приема популизъм и опити да се вземат решение партийни задания. Бъдещето на този град е по-важно от рейтинга на която и да е партия, на която и да е личност. Важни са решенията, останалото е суетност, в която не била да си разрешаваме да се препъваме ".
Фандъкова съобщи, че до месец ще предложи нова струкура и нови ресори - строителство, цифровизация и вложения, превоз, които по думвите й са огромните мотори на смяната на София и това е метода да бъде увеличена скоростта на развиване.  Столичният кмет съобщи още, че ще подсигурява плановете на София. " София няма време за губене, партийни боричкания и безредни придвижвания ", акцентира тя и добави, че ще подсигурява открит разговор да плановете за града и в работата с Общинския съвет.
" Пожелавам след 4 години всеки от нас да се гордее с това, което е направил, мислейки за града оттатък тези четири години ", съобщи още Фандъкова на новите общински съветници и районни кметове.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР