Столичният кмет Йорданка Фандъкова няма проблем с мърлявите ремонти в

...
Столичният кмет Йорданка Фандъкова няма проблем с мърлявите ремонти в
Коментари Харесай

„Спаси София“: Фандъкова, не се ли срамувате от мърлявите ремонти в София?

Столичният кмет Йорданка Фандъкова няма проблем с мърлявите поправки в София. Това пишат от самодейността „ Спаси София “ в своята страница в обществената мрежа фейсбук. Ето целия пост:
" Днес кметът Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova, при гостуването си в „ Здравей, България “, разяснява ремонтите в столицата и отхвърли София да има проблем с качеството им. Изглежда не е проблем, че няма ремонт, който да не се появи на нашата страница с от срамни по-срамни образци за мърлявщина. Фандъкова съобщи още, че не счита за нужно да се организира изключително съвещание на СОС по тематиката, като че ли всичко е наред. Ето няколко определени цитата:

- " За мен е извънредно значим контролът и по тази причина аз освен настоявам, а сме потвърдили, че контролът е извънредно непоколебим! "

- " Никой обаче не може да подсигурява, че някоя компания, някоя бригада или съответен реализатор няма да работи некачествено. "

- " Няма чадър над никого, никой не е застрахован и това потвърждава, че сме безкомпромисни във връзка с неприятното качество. "

- " Няма нищо изключително в обстановката (с некачествените поправки, б.р.). Договори не се приключват с ПР акции, както желаят моите сътрудници. "

Ние оставяме казаното без спомагателен коментар. Нека всеки реши до каква степен сходни изказвания могат да бъдат преглътнати от жителите и доколкото нашият град има съответен кмет! "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР