Столичният кмет Йорданка Фандъкова, награди трикратната олимпийска медалистка по шорттрек

...
Столичният кмет Йорданка Фандъкова, награди трикратната олимпийска медалистка по шорттрек
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова награди Евгения Раданова с кристална купа със златно покритие

Столичният кмет Йорданка Фандъкова, награди трикратната олимпийска медалистка по шорттрек Евгения Раданова с неповторима кристална купа, покрита с 24 каратово злато. Купата е направена в Чехия. Факт е, че Евгения Раданова първа от известните спортисти поддържа самодейността " София - Европейска столица на спорта.
 Министър Кралев с премия от уредниците на Световната купа по ски в Банско
Министър Кралев с премия от уредниците на Световната купа по ски в Банско

" Без страната и частните спонсори, нямаше да се оправим ", означи ръководителят на организационния комитет и Българската федерация по ски Цеко Минев

Тържествената гала се състоя в постройката на Столична община в 11:00 часа. Стана ясно, че са поръчани още 5 сходни купи. Предстои да разберем кои ще са техните притежатели. Повод за признанието на огромната българска спортистка е идното състезание по шорттрек и безрезервната й поддръжка за София, в ролята й на европейска столица на спорта.

Припомняме, че преди време бе наградена и Йорданка Благоева по време на премиерата на биографичната ѝ книга. Елен Герджиков, Председател на Столичен общински съвет и ръководител на Фондация " София - Европейска столица на спорта ", също благодари на Евгения Раданова.

Спортистката от своя страна благодари за признанието: " Много благ жест. Знам, че е доста мъчно, само че вие се справяте ", сподели тя.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР