Столичният кмет благодари на стартъп и ИТ компаниите в столицата,

...
Столичният кмет благодари на стартъп и ИТ компаниите в столицата,
Коментари Харесай

София с Viber група за коронавируса

Столичният кмет благодари на стартъп и ИТ фирмите в столицата, които от началото на изключителното състояние оферират хрумвания в помощ на жителите

Специална Viber-група за ограниченията против ковид пусна Столичната община. В #COVID-19 всекидневно ще споделяме значима информация, вести за ситуацията в града и настоящи ограничения, които засягат жителите на столицата, заяви кметът Йорданка Фандъкова. И добави: „ Всеки може да се включи в групата и да предложения и други свои другари ”. Официалната Viber общественост за #COVID-19 на София е открита с безвъзмездното подпомагане на столичния екип на Rakuten Viber в столицата и от общинското звеното по цифровизация, нововъведения и икономическо развиване.

" Информацията, която ще получавате е: препоръки по какъв начин да предпазваме себе си и близките от заразяване, вести по отношение на ограниченията, подхванати за битка с COVID-19 и информация за нови правила, засягащи жителите на София ", изясни още Фандъкова във фейсбук. Столичният кмет благодари на стартъп и ИТ фирмите в столицата, които от началото на изключителното състояние оферират хрумвания в помощ на жителите и на ръководството на града в спешната обстановка.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР