Столичният катаджията, който беше заснет от гражданин как получава подкуп

...
Столичният катаджията, който беше заснет от гражданин как получава подкуп
Коментари Харесай

Заснетият с подкуп от 50 лв. катаджия отрича обвиненията

Столичният катаджията, който беше сниман от жител по какъв начин получава рушвет в размер на 50 лв. на бул. " Васил Левски ", отхвърля обвиняванията.

Пътният служители на реда изрично отхвърля да е взимал рушвет. " Говорите ми нелепости, за какви 50 лева приказваме " , отсече той пред bTV.

 Катаджия хванат с рушвет от 50 лв. Обновена
Катаджия хванат с рушвет от 50 лв.

Инцидентът е от София

Припомняме, катаджията беше сниман от водач по какъв начин сформира фиш по отношение на същия за погрешно прекъсване. В същото време катаджията си затваря очите за по-тежкото нарушаване на лидера - изминал годишен механически обзор, за което глобата е по-солена. На видеото се чува по какъв начин служителят споделя на водача: " Спестил съм ти прекъсване от придвижване. "

Според новите промени в Закона за придвижване по пътищата обаче при липса на механически обзор автомобилът не се стопира от придвижване . Санкцията е санкция в размер от 10 до 50 лв..

 Пътната сигурност се ръководи с импровизации, скочи някогашен началник на КАТ
Пътната сигурност се ръководи с импровизации, скочи някогашен началник на КАТ

Корупцията е на всички места в КАТ съгласно Богдан Милчев

След като клипът се популяризира в обществените мрежи, служителят на реда беше открит и против него беше формирано дисциплинарно произвеждане за тежко нарушаване, той беше уволнен .
Остава съдът да реши дали са налице задоволително данни и доказателства за взет рушвет. Ако бъде приет за отговорен, катаджията може да получи присъда затвор за период над 5 години.

Авторът на видеото също разяснява случката. По думите му до момента в който той чакал служителя на реда, служителят приказвал по телефона с началството си. Тогава служителят на реда споделил: " Началник, не мога да извършвам кражба в центъра. " Това тормози лидерът и го кара да си мисли, че катаджията е бил подбуден или принуден да вземе рушвет от управлението си.

 Катаджии отхвърлиха 40 лева рушвет в Разград
Катаджии отхвърлиха 40 лева рушвет в Разград

Водачът подхвърлил парите в патрулката
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР