Столичният гранд Левски гостува тази вечер в Кипър на тима

...
Столичният гранд Левски гостува тази вечер в Кипър на тима
Коментари Харесай

Ето къде да гледаме мачовете на Левски, ЦСКА, Локо и Лудогорец в Лига Европа

Столичният гранд Левски гостува довечера в Кипър на отбора на АЕК Ларнака в първи мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа . " Сините " стартираха чудесно присъединяване си в европейския шампионат, надигравайки Ружомберок с безапелационното 4:0 в общия резултат от двата мача, а в този момент ще търсят нов успех на огромната сцена.
ВИЖТЕ КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ АЕК - ЛЕВСКИ
ЦСКА излиза довечера против Осиек в първи мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа. " Червените " ще търсят място в идната фаза на втория по величина европейски клубен шампионат, само че за тази цел би трябвало да преодолеят трудността от Хърватия.
ВИЖТЕ КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ ЦСКА - ОСИЕК 
Носителят на Купата на България - Локомотив Пловдив , излиза за своя първи мач в евротурнирите. Тази вечер пловдивчани посрещат вкъщи отбора на Спартак Търнава в първи конфликт от втория квалификационен кръг на Лига Европа.
ВИЖТЕ КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ ЛОКО - СПАРТАК ТЪРНАВА
Шампионът на България Лудогорец гостува довечера на исландския Валур в столицата Рейкявик в първи конфликт от втория квалификационен кръг на Лига Европа. " Орлите " ще търсят победния път в Европа през втория по величина европейски клубен шампионат, откакто не съумяха да го сторят в Шампионска лига.
ВИЖТЕ КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ ВАЛУР - ЛУДОГОРЕЦ
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР