Столичният гранд излиза днес за първата си зимна контрола срещу

...
Столичният гранд излиза днес за първата си зимна контрола срещу
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ЦСКА - Стал , СЪСТАВИ - Божинов титуляр за "червените"

Столичният гранд излиза през днешния ден за първата си зимна контрола против полския Стал (Миелец). Двубоят ще се изиграе на терена на комплекс " Gold City " в Алания, като е с начален час 15.00 българско време и ще можете да го наблюдавате

СЪСТАВИ
ЦСКА: Евтимов, Матей, Божинов, Дончев, Мазику, Жеферсон, Осман, Мухар, Бисмарк, Вилдсхут, Кръстев

ПРЕДИ СРЕЩАТА:
ЦСКА към този момент две седмици е на подготовка в Алания, а в този момент е време възпитаниците на Стойчо Младенов да проведат първата си контролна среща. Наставникът на " алените " обаче няма да е на терена, защото е .
Неговите асистенти ще има богат избор за образуването на състава, защото разполагат с разширена група футболисти за подготовка в Турция. Очаква се треньорският щаб да даде късмет за изява на допустимо най-вече състезатели.
Участие твърдо няма да вземат играчи с леки здравословни недоволства и такива, които имат да наваксват изоставането си в подготовката като Томас Лам, Йоан Баи и Греъм Кери, а по всяка възможност и новото попълнение Маурисио Гарсес, осведомиха от клуба.
Първи игрови минути след възобновяване си от интервенция ще получи холандецът Мено Кох. Възможност да показват своя капацитет и да впечатлят треньорския щаб ще имат и двама каращи експериментален интервал играчи - левият бек Алексис Коли и изявяващия се като плеймейкър холандец Мохамед Осман.
Съперникът на „ алените “ заема на полусезона 8-мо място в полската „ Екстракласа “. През зимата на 2021-а година двата отбора приключиха 0:0 в същия турски курорт. В ариергарда на Стал проличава името на някогашния капитан на ЦСКА Божидар Чорбаджийски. Не е изключено по време на спаринга бранителят да се изправи в конфликт против по-малкия си брат Георги, който неотдавна е част от представителния тим на българския клуб.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР