Столичният динозавър Стоимен Врагов - Стойчо Белязания излезе от прикритието

...
Столичният динозавър Стоимен Врагов - Стойчо Белязания излезе от прикритието
Коментари Харесай

Ексклузивно! Белязания от схемата "ДСК" излезе от прикритието си! Иска отново да се захапе златния бизнес с лизинга!

Столичният динозавър Стоимен Врагов - Стойчо Белязания излезе от прикритието на родния Джурасик Парк, с цел да се пусне самоуверено в джунглата на далаверите, научи БЛИЦ от източници от оперативните служби, които предизвестяват жителите да са нащрек. Името на Врагов изскочи наскоро около схемата " ДСК " и по особено с " ДСК - лизинг " и " БМ - лизинг ".

Това се случи преди броени дни, когато чиновниците на Министерство на вътрешните работи обискираха десетки обекти и коли, благосъстоятелност на Врагов и подставените му лица.

Медийни изявления дефинират Белязания като подозрителен предприемач, който се е специализирал като търговец на коли на редица предприемачи със знакови прякори.
След извършената интервенция на Министерство на вътрешните работи стана ясно, че той е подозиран, че е употребил компании бушони, като " Антонио Ауто " и " В-груп Интернеънъл ", което са се управлявали от македонски жители. С тяхна помощ е прекарвал първокласни коли от марките " Мерцедес ", " Порше ", " Бентли " и " БМВ " през Германия, за които не е плащано Данък добавена стойност в размер на стотици хиляди левове.

Врагов е въртял игрите си близо 10 години и е блъснал в сърцето една от известните столични компании " Хипо лизинг ", настояват пред БЛИЦ прокурори. " Схемата, по която е работил Стойо Белязания, е следната - той взима кола, благосъстоятелност на " Хипо лизинг ", да речем за 120 000 евро. Веднага я препродава за към 100 000 на трето лице с ангажимента, че ще покрива месечните вноски до края на интервала и активът ще бъде трансфериран на ползвателя до края на интервала. По тази скица е трансферирал сред 170 и 215 автомобила. По някое време Стоимен Врагов стопира да заплаща вноските, естествено лизингодателят блокира сметката на третото лице и се засилват записаните заповеди по лизинговите контракти на физически и юридически лица. Така съзнателните купувачи, които сякаш са купили по-евтино скъпа кола я заплащат двойно, а Стоимен остава чист и оперира с техните пари ", разкриват криминалисти. От схемите му са потърпевши стотици известни клиенти на " Хипо лизинг ".

Самата компания попадна преди към 2 години в бездната на банкрута. Задигнатите пари Стоимен вложил в строителство на жилищни здания и насърчаване на лихварска активност. Той е давал заем до 500 000 евро, като имал сделка с мутри да събират вземанията му при закъснение на длъжника. По всяка възможност на Стойо Белязания ще бъдат повдигнати обвинявания и за лихварска активност.

Сега Белязания счита, че още веднъж може да излезе на разкаляния терен с лизинга и още веднъж да се хвърли на него, откакто към името му спря да се шуми.

Белязания, обаче не има класата на световноизвестния филм с Ал Пачино, в който носителят на Оскар носеше същия прякор и неправилно си е направил сметката!

Много скоро се чака Врагов да усети студения меч на Темида.

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ ГОРЕЩИ ПОДРОБНОСТИ ЗА СХЕМИТЕ В ЛИЗИНГА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР