Столичните меломани ще дочакат да видят на живо големите Papa

...
Столичните меломани ще дочакат да видят на живо големите Papa
Коментари Харесай

Papa Roach идват с Hollywood Undead през март

Столичните меломани ще дочакат да видят онлайн огромните Papa Roach. След като през лятото на 2015-та бандата заби на фестивала Summer Chaos Festival в Бургас, на 2 март 2020 година ще тества акустиката на зала „ Универсиада “.

Papa Roach идват с друга обичана тайфа на по-младото потомство – Hollywood Undead, който също идват в България за повторно. Двете групи пътуват нацяло взаимно европейско турне. „ Това турне е може би малко закъсняло – почитателите ни молят от доста време да създадем нещо взаимно с Hollywood Undead – и ние ще им дадем това, което желаят! Едни от най-любимите ни концерти са точно в Европа, а публиката там има неповторима сила! Наистина нямаме самообладание! “, споделя вокалистът на Papa Roach Джейкъби Шадикс.

Поредна страхотна вест за почитателите е, че билетите за събитието са повече от налични, като първите 100 ще са даже на промоционална цена от 40 и 50 лева и ще влязат в продажба от петък. След изчерпването им цените стават 65 и 75 лева, а в деня на концерта – 80 и 90 лева

Papa Roach е основана през 1993 година в Калифорния, като фронтмен и емблема на групата е невероятният Джейкъби Шадикс. В началото на кариерата си дефинират своя жанр като ню-метъл и рап-метъл, а ентусиазъм за тях са реализатори като Nine Inch Nails, Faith No More, Rise Against The Machine.

Петорката от Лос Анджелис Hollywood Undead дебютира напряко с платинен албум – дебютният им Swan Songs от 2008. Съчетават рок, хип-хоп, индъстриъл и електронна музика.

Двете банди са възнамерявали над 20 концерта в 14 европейски страни. Почитателите ще имат опция да чуят и песни от последния албум на Papa Roach – "Who Do You Trust? ".

Източник: Monitor
Снимка: Papa Roach
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР