Столичните грандове Левски и ЦСКА представиха отборите си за пролетния

...
Столичните грандове Левски и ЦСКА представиха отборите си за пролетния
Коментари Харесай

Левски и ЦСКА представиха отборите за пролетта


Столичните грандове Левски и ЦСКА показаха тимовете си за пролетния полусезон в Първа лига. Двата тима оставиха спорни усещания.

" Сините ", които се мъчеха в контролите в Малта, разгромиха с 5:1 третодивизионния Сливнишки воин на " Герена ". Точни в интерес на 26-кратните първенци бяха Кабрал, Костов, Обертан, Белаид и Буш. Почетното попадение за противника вкара Николай Маринов.

Новите попълнения на Левски демонстрираха класа, като изпъкнаха дейностите на атрактивния в съвсем всяко свое отиграване Паулиньо.

По-рано денем тимът на ЦСКА, който впечатляваше по време на лагера в Испания, пък записа 30 следващи мача без проваляне, откакто се наложи, въпреки и мъчно, с 2:1 над втородивизионния Царско село в последната си зимна контрола преди началото на втория дял на сезона в Първа лига.

" Червените " губеха, само че доближиха до цялостен поврат с голове на Фернандо Каранга и Жан Бланко. За Царско село пък прецизен бе Светослав Диков.

Следващата събота - 17 февруари, ЦСКА гостува на Верея в Стара Загора. Двубоят ще се играе на " Трейс сцена " и ще стартира в 15:00 часа. Първият формален мач на Левски пък е против Ботев Пловдив ден по-късно на " Герена ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР