Столични полицаи са задържали 52-годишен мъж, прострелял смъртоносно 45-годишен свой

...
Столични полицаи са задържали 52-годишен мъж, прострелял смъртоносно 45-годишен свой
Коментари Харесай

Съсед простреля известния психолог Иван Владимиров. Социалните мрежи завряха от коментари

Столични служители на реда са задържали 52-годишен мъж, прострелял смъртоносно 45-годишен собствен комшия. По информация на Българска национална телевизия убитият е известният психолог Иван Владимиров - Нав. Според източници на публичната телевизия арестуваният за убийството е някогашен служител на реда.

В сряда, малко след 22.30 часа, в полицията е получен сигнал за прострелян мъж в жилищна кооперация на ул. " Черковна ". Към адреса неотложно са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ, които установили гибелта на 45-годишния мъж.

На място е арестуван причинителят на действието. По първична информация след зародил скандал сред двамата съседи по-възрастният създал изстрел със законно притежаван револвер и ранил смъртоносно съперника си.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.



Личният профил на психолога е залят от съболезнователни бележки.

" Иван стана следващата жертва на ширещото се принуждение в битовите връзки на българите! Нещо, с което се майтапеше, е реалност! Страшно е и би трябвало да спре това! Съболезнования на околните и мир на душата ти! ", написа Рени Григорова.

Много хора разясняват, че не би трябвало да се раздават персонални оръжия на този и оня, че би трябвало да има по-строги условия...

Иван Владимиров-Нав е роден през 1977 година Живял е в Лос Анджелис, Лас Вегас и София. Завършил е МИО в УНСС, магистратура и докторантура по Психология в Университета на Лас Вегас (UNLV) със специализация Психология на развиването. Работил е като учител, има личен бизнес и е създател на книги. Това написа самият той в блога си.

Владимиров имаше блог, постоянно разясняваше и в групите във фейсбук, отдадени на връзките и домашното принуждение. Коментарите му постоянно са били доста смислени, човешки, с възприятие за комизъм.

" Мечтая за споделеност с хора, които могат същински да обичат. Светът е превъзходна площадка за случване. Грешки съм правил доста. Но за мен всичко е просто материал за израстване. Нямам съжаления, с изключение на когато несъзнателно съм наранявал някого ", написа психологът.

" Бях жертва на детско принуждение, а след това на такова и в брака ми. И в двата случая елементарно простих и нищо не ми тежи. Единственият път, когато не можех да простя на непосредствен другар за нещо, се разболях от рак. Простих и се излекувах чудотворно без препоръчваната химиотерапия ", разкрива в блога си Владимиров.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР