Столични митничари са задържали около 9000 л гориво без документи,

...
Столични митничари са задържали около 9000 л гориво без документи,
Коментари Харесай

Столични митничари задържаха 9000 л гориво без документи

Столични митничари са задържали към 9000 л гориво без документи , оповестяват от Агенция " Митници ".

Уточнява се, че на 3 януари митнически инспектори са правили инспекции на Околовръстното шосе на София , в границите на които стопират микробус . В товарния му отсек са открити два PVC-куба, всеки с съдържимост по 1000 литра , съдържащи течност с характерности на петролен артикул - евентуално дизел.

Оказва се, че водачът на микробуса и преди е попадал в полезрението на митническите органи , въпреки и да не е глобен за съответно нарушаване. За транспортираното от него горивото този път той не съумял да даде документи, които да удостоверят заплащането, начисляването или обезпечаването на акциза.

При последващите оперативни дейности на митническите инспектори, със подпомагане на водача, е тестван обект, намиращ се в София, за който има основателни подозрения, че се стопанисва от същото лице и че там се съхраняват също петролни артикули без документи.

В склада инспекторите откриват съществуване на още три 1000-литрови PVC-куба, цялостни с нефтопродукти , както и спряна от придвижване автоцистерна, без регистрационни номера, в която също е открито съществуване на към 4000 л течност с аромат на петролен артикул. До привършване на инспекцията не са показани документи, които удостоверяват заплащането, начисляването или обезпечаването на акциза.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР