Столични медици излязоха с призив към обществото. Лекари и медицински

...
Столични медици излязоха с призив към обществото. Лекари и медицински
Коментари Харесай

Столични лекари разтърсиха България с тези думи ВИДЕО

Столични медици излязоха с апел към обществото. Лекари и медицински сестри от най-големите лечебни заведения в София се събират в 20 часа пред входовете на лечебните заведения. Те ще светят с телефони в ръка, като знак на взаимност сред медиците и обществото.

В самодейността подета от „ Св. Анна “ (Окръжна болница), се включват също „ Александровска “, „ Пирогов “ и ВМА. Призивът на медицинските експерти към хората е да съблюдават ограниченията против COVID-19 и да пазят себе си и близките.



"Участниците в акцията молят към обществото да си помогнем взаимно, като се съблюдават рекомендациите за персонална хигиена, ограничавания на събиранията и контактите на закрито, за прецизно носене на маски и така нататък Само с общи старания ще победим болестта ", оповестиха от Св. Анна.

"Със светнати фенерчета на мобилните телефони медиците желаят да покажат на всички, че 8 месеца след началото на коронавирус епидемията те към момента са там - макар умората, макар заболяванията и компликациите.

Зад всяка светлина стоят освен лекари, сестри, санитари и доброволци, само че и фамилиите им, околните им, както и хилядите хора, които са минали през отделенията на болничното заведение за тази съвсем година.

Инициативата със светлини моли към жителите: Пазете себе си, пазете околните си, бъдете здрави! Бъдете виновни към останалите ", причислиха се от "Александровска " болница.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР