Столичната зала Арена Армеец ще се преобрази в театрален салон

...
Столичната зала Арена Армеец ще се преобрази в театрален салон
Коментари Харесай

"Арена армеец" ще се преобрази в театрален салон за концерта на Шарл Азнавур

Столичната зала " Арена Армеец " ще се преобрази в сценичен салон за концерта на легендата на френския шансон Шарл Азнавур през ноември. Червен килим и специфичен фон ще обезпечат по-камерно чувство, а местата ще бъдат лимитирани до 5500, оповестиха уредниците на конференция през днешния ден.

Самото събитие ще бъде на 30 ноември от 20 ч. Азнавур, който е на 93 години, ще изнесе двучасов театър като част от следващото си огромно турне, което минава през Австралия, Франция, Австрия и Англия. Това е първото му посещение у нас в 70-годишната му кариера.

През август артистът, който има над 200 записа, продадени в над 100-милионен тираж, както и десетки функции в киното, получи звезда на холивудската алея на славата. Роден в фамилията на арменски емигранти, той стартира да пее още на 9-годишна възраст и от този момент не е слизал от сцената.

След концерт на Азнавур в " Карнеги хол " през 60-те американската рок легенда Боб Дилън възклива, че той е един от най-великите артисти, които е гледал онлайн. Най-популярната ария на французина в международен мащаб е She от саундтрака на Notting Hill, а у нас е прочут и с любовните си балади La Mamma, La Boheme и други

Билетите за концерта са в продажба от през днешния ден в мрежата на Eventim на цени от 60 до 150 лева, плюс спомагателни " ВИП " билети на партера на стойност 200 лева Първите 300 билета могат да бъдат закупени с понижение от 10 лева

Всичко, което би трябвало да знаете за:Музика (906)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР