Столичната община премахна временната арка пред Св. Александър Невски“, която

...
Столичната община премахна временната арка пред Св. Александър Невски“, която
Коментари Харесай

Преди месец: Авторът на златната арка се хвали, че „гони злото“ от София с бюлетина за Терзиев

Столичната община отстрани краткотрайната арка пред „ Св. Александър Невски “, която не съумя да се задържи дълго след негативната социална реакция. Тя беше част от акцията „ Светлината в нас “.

Дизайнът и реализацията са дело на Фондация „ Колективът “, изобретателния шеф Владимир Герасимов и сценографите Ева Вентова и Заря Врабчева. Така и неразбраният от софиянци план пък бил „ арката да притегли внимание и по живописен метод да подчертае новостта - пешеходната зона и осветения храм “.

От профила на създателя в обществените мрежи неприкрито проличава, че е покровител на „ Да, България “, за които пропагандира преди парламентарни избори.

 

 

Разбираме още, че на предходните избори през 2019, неговият избор за кмет е бил Борис Бонев, който е „ човек от неговия балон “.

 

 

На последния избор, разумно, неговият човек е Васил Терзиев, който щял да донесе „ независимост за София “, която съгласно Герасимов допреди месец е била във война.

„ У наше село война и разделяне има. За благополучие нямаме човешки жертви, само че за злощастие жертваме доста човешки ориси. Тук има едни гадове, които от десетилетия не работят за разцвет на хората, а за собствен персонален. Окопали се във власт и пари, сменят маски и пионки и все в шах ни държат. Злото се сплоти и със старите си похвати за всяване на боязън и измами желаят да ни уплашат, обезверят и подчинят. Всеки, който има право на глас, може да се опълчи на тези извънредно посредствени хора и реши история на своя град. Аз отивам да изгоня неприятното с бюлетина 85! Защото се оприличавам в стремежа и визията на тези хора! “, зове създателят, който единствено месец по-късно ще получи доверие и средства от новата градска администрация.

Стойността на цялостната организация по старт на коледната акция е била 50 000 лева и включва осъществяване на концерт, сцена, осветяване, украса, оповестиха от общината. Оттам не дават детайлности какъв брой коства самата арка, само че съгласно неофициалната информация, която не е отречена от екипа на новия кмет Васил Терзиев, цената е била 30 000 лева

Междувременно Facebook консуматори със удовлетворение означиха, че пластмасовият орнамент към този момент е свален, а други подлагат на критика неудачното осветяване на храма, дело на същия креативен екип.

 

 

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР