Столичната община не е съгласувала, какъвто е законовият ред, мирния

...
Столичната община не е съгласувала, какъвто е законовият ред, мирния
Коментари Харесай

Кметът не е съгасувал „мирния” протест с МВР

Столичната община не е съгласувала, какъвто е законовият ред, " мирния ” митинг, който е разрешила в деня на мача България – Унгария предходната седмица, с Министерство на вътрешните работи и по-специално със Столична дирекция на вътрешните работи, съобщи пред парламентарната комисия по национална сигурност и публичен ред вътрешният министър Калин Стоянов.

Това е ставало, макар предизвестията на Столична дирекция на вътрешните работи и към новия кмет, и към БФС. " Мога да Ви покажа всички документи, които нося, както и писмата по други събития и митинги, по които има писма ”, добави той пред депутатите. Това налива масло в огъня на версията, стартирана първо от 19 минути, а по-късно и от Б.Борисов, че Политическа партия евентуално води война с шефа на Министерство на вътрешните работи, заради неодобрение от несбъдване на фантазията да оказва помощ на ръководещата партия на изборите.

А точно такова желание проличава от думите на водачите на Политическа партия за " наше Министерство на вътрешните работи прави изборите ”, изразени в прословутия запис от тяхно заседание, който се извършва точка по точка в дейностите им, откогато са на власт. Интересни са и връзките на уредника на митинга, както и на неразрешени шествия паралелно с него, за които ще пишем в последващи броеве.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР