Столичната дирекция търси съдействието на гражданите за установяване местонахождението на

...
Столичната дирекция търси съдействието на гражданите за установяване местонахождението на
Коментари Харесай

Ето го Захари, блъснал лошо полицая! Гарантират анонимност за информация

Столичната дирекция търси съдействието на жителите за определяне местонахождението на Захари Чернев. Според събраните досега данни 23-годишният е мъжът, блъснал  с колата си и ранил тежко еднообразен чиновник. 

Както към този момент съобщихме, нощес, минути след 23 часа,  на столичния  бул. " Ал Малинов “, полицейски екип вижда л.а. " Фолкваген “, за който е имало подозрение, че няколко пъти не се е подчинявал на полицейски сигнали за прекъсване. При подхванати полицейски дейности и подаване на сигнал, шофьорът  прави маневра на заден ход, симулирайки желание за прекъсване, удря паркиран лек автомобил, внезапно потегля, блъска униформения служител на реда и съумява да избяга. Пострадалият чиновник е настанен в болница с голям брой контузии.  В хода на оперативните дейности автомобилът е открит  зарязан в региона на " Студентски град “. До този миг не е открито местонахождението на водача.

Гражданите, които имат спомагателна информация, обвързвана с причинителя на закононарушението, могат да алармират при обезпечена анонимност на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР