Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) предприема всички необходими мерки

...
Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) предприема всички необходими мерки
Коментари Харесай

Полицията с извънредни мерки заради дербито между Левски и ЦСКА

Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) подхваща всички нужни ограничения за защита на публичния ред и сигурност на придвижването в столицата по отношение на идното дерби през днешния ден от 18.00 ч. на Национален стадион " Васил Левски ". Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Преди, по време и след осъществяване на спортната среща полицейските чиновници ще наблюдават за опазването на публичния ред и за недопускането на произшествия на територията на града. На построени контролно - пропускателни пунктове в региона на спортното оборудване служители на реда ще правят щателна инспекция на всички гости на футболния мач. Предприети са прецизни ограничения за недопускане на гости, които имат наложена правосъдна възбрана за посещаване на спортни мероприятия. Малолетни ще се позволяват на територията на стадиона единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет.

Униформените ще наблюдават за недопускане на фенове във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети и движимости (огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително и парфюми и чадъри).

Ангажимент по защитата на спортната среща имат частни охранителни компании , чиято задача е да наблюдават за запазване на реда на територията на стадиона по време на осъществяване на срещата. При активността си те ще бъдат подпомагани от полицейски чиновници, които ще се намесват при зародила нужда.

За да бъде избегнато скупчване, приканваме феновете да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за гости ще бъдат отворени в 16.00 ч. В деня на осъществяване на футболния мач, билети на касите на Национален стадион " Васил Левски " няма да се продават.-->

Във връзка с провежданото спортно мероприятие, в следобедните часове е допустимо да възникне краткотрайно усложнение в придвижването в централната градска част .
 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР