Столичната дирекция на вътрешните работи предприема всички мерки за охрана

...
Столичната дирекция на вътрешните работи предприема всички мерки за охрана
Коментари Харесай

СДВР затяга мерките за сигурност за двубоя между Левски и ЦСКА-София

Столичната дирекция на вътрешните работи подхваща всички ограничения за защита на публичния ред и сигурност на придвижването в столицата поради идната на 21 октомври футболна среща сред тимовете на Левски и ЦСКА-София от 16.00 часа на Национален стадион " Васил Левски ", оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.


На построени контролно-пропускателни пунктове край стадиона служители на реда ще ревизират подробно всички гости на футболния мач. Предприети са прецизни ограничения с цел да не се позволяват гости, които имат наложена правосъдна възбрана за посещаване на спортни мероприятия, допълват от полицията.

Служители на Столична дирекция на вътрешните работи ще наблюдават и да не се позволяват фенове във очевидно нетрезво положение, както и такива носещи неразрешени предмети и движимости /огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, чадъри, бутилки, включително и парфюми.

Малолетни лица ще се позволяват на територията на стадиона единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.

За да бъде избегнато скупчване, Столична дирекция на вътрешните работи приканва феновете да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за гости ще бъдат отворени в 14.00 часа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР