Столичната дирекция на вътрешните работи обяви за издирване двама мъже,

...
Столичната дирекция на вътрешните работи обяви за издирване двама мъже,
Коментари Харесай

СДВР пусна за издирване двама от кримигероите, вилнели в Бесо /снимки/

Столичната дирекция на вътрешните работи разгласи за търсене двама мъже, съпричастни към осъществено закононарушение в софийско заведение, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
След като влезнали в обекта, те нанесли материални вреди по част от мебелите и оборудването и се отдръпнали в незнайна посока.
Припомняме, че преди два дни група мъже буйстваха в прочут бар, като чупиха мебели и съоръжение. Трима от агресорите, както и хипотетичен гарант бяха арестувани още във вторник. Сега се търсят - Веско Стоянов и Петър Паунов.
Около 18 часа в понеделник група от 6 - 7 здрави и кусо подстригани мъже влезнали в заведението на бул. "Тодор Каблешков ". Били подпийнали, само че седнали и траяли да се черпят. 30 минути по-късно забили нож в масата и почнали да обръщат маси и столове, като разпорили и част от меката мебел.
Погромът се разиграл пред очите на клиентите и личния състав. Предо да си тръгнат, споделили, че това ще се повтаря всеки ден, в случай че притежателят не се обади на избран човек.
Сигнал до полицията не бил подаван, на място са пристигнали екипи от частната СОТ компания, охраняваща обекта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР