Столичната дирекция на полицията (СДВР) търси да наеме 53-ма старши

...
Столичната дирекция на полицията (СДВР) търси да наеме 53-ма старши
Коментари Харесай

СДВР търси 76 нови попълнения

Столичната дирекция на полицията (СДВР) търси да наеме 53-ма старши служители на реда, 9-ма водачи на патрулен автомобил, 7 водачи на мотоциклети, 5-ма младши автоконтрольори и двама старши служителя на реда, които да патрулират с коне.

Това излиза наяве от уеб страницата и Facebook страницата на Министерството на вътрешните работи, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Кандидатите би трябвало да имат добра физическа подготовка, на възраст до 40 години, най-малко със приблизително обучение и да имат шофьорска брошура. Да не са осъждани.

Желаещите да се причислят към редиците на Столична дирекция на вътрешните работи ще преминат през три кръга – проучване на физическа валидност, психично проучване и изявление.

Новите 76 чиновници на столичната полиция би трябвало да бъдат наети в границите на 9 месеца от оповестяването на конкурсната процедура.

Заповедта е написана ден преди депутатите да гласоподават оставката на някогашния силов министър Валентин Радев, а самият конкурс е обществено разгласен на 20 септември. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР