Столична община започва набиране на проекти по програма Кризата като

...
Столична община започва набиране на проекти по програма Кризата като
Коментари Харесай

Столична община набира проекти по програма Кризата като възможност |

Столична община стартира набиране на планове по стратегия „ Кризата като опция “. 

Следствен отдел към окръжна прокуратура събира хрумвания, които сплотяват жители, организации, бизнеси, институции в справяне с следствията от спешната обстановка. Решения, които развиват общности, разпознаващи и подготвени да противодействат на езика на омразата и умишленото разпространяване на информация, която насажда ненавист и разделя обществото.

Програмата финансира планови хрумвания в 2 посоки: Дигитално адаптиране и реализиране на резистентност на организации. (Безвъзмездна финансова поддръжка на план в размер до 20 000 лева.)

Направление 2: Развитие на общности (Безвъзмездна финансова поддръжка на план в размер до 10 000 лева.)

Проектите ще бъдат подавани единствено по електронен път. Насоки за кандидатстване по програмата „ Кризата като опция “ можете да намерите. Крайният период за подаване на планови оферти е 16 ноември, 17:00ч.

Общият бюджет на програмата „ Кризата като опция “ е 500 000 лв., който се разделя сред двете посоки и менторска стратегия в поддръжка на претендентите. Програмата „ Кризата като опция “ ще даде опция на кандидатстващите организации да получат менторска поддръжка и насоки в процеса на създаване на плановото предложение, посредством образуване на общи и самостоятелни онлайн съвещания.

Консултациите ще бъдат в четири посоки: Общностно развитие; Комуникация в цифрова среда; Бизнес развиване
и Технологично развиване. Подробна информация за менторската стратегия ще бъде предоставена по време на осведомителните дни. Онлайн осведомителни дни: 28 октомври от 10:00 ч до 12:00 ч. - 30 октомври от 14:00 ч до 16:00 ч.

Желаещите да се включат в един от онлайн осведомителните дни могат да се записват.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР