Столична община представи новите си туристически продукти Градска винена карта,

...
Столична община представи новите си туристически продукти Градска винена карта,
Коментари Харесай

Столична община представи новите си туристически продукти на международното изложение „Ваканция и СПА“

Столична община показа новите си туристически артикули Градска винена карта, Street Art карта и карта „ Запознайте се с птиците на София “ по време на интернационалното туристическо ревю „ Ваканция и СПА “.

Картите са по самодейност на Столична община в партньорство надлежно с Българска асоциация на винените експерти, Sofia Graffiti Tour и Българско сдружение за отбрана на птиците. Картата „ Запознай се с птиците на София “ беше показана за първи път на ревюто.

В рамките на ревюто се организира намерено съвещание на Постоянната комисия на Националното съдружие на общините в Република България (НСОРБ) по локално самоуправление, икономическа политика и туризъм. На него участва Ирина Савина – заместник-кмет на Столична община с направление „ Европейски политики, интернационална активност и туризъм “ и член на Постоянната комисия на НСОРБ по локално самоуправление, икономическа политика и туризъм.

По време на съвещанието шефът на Оперативна програма „ Туризъм “ Иво Маринов презентира тематиката: „ Предложения от общините за рационализиране на нормативната уредба в областта на туризма “ – оферти за промени и допълнения на Закона за туризма.

Изложението „ Ваканция и СПА “ продължава до 25 февруари.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР