Столична община доказа, че когато обединим усилия в полза на

...
Столична община доказа, че когато обединим усилия в полза на
Коментари Харесай

Председателят на СОС: Решихме рекордните 1012 проблема на София през тази година

Столична община потвърди, че когато обединим старания в интерес на жителите, преодоляваме всевъзможни трудности
Столичният общински съвет е приел 1012 решения през 2022-а година. За съпоставяне през 2021-а година са признати към 870 решения. Председателят на градския парламент Георги Георгиев благодари на сътрудниците си за рекордния брой разисквани и признати отчети.

„ Удовлетворен съм, тъй като виждам резултати от устрема ми от първия ден на новата ми позиция - да натрапвам по-стегнато движение на работа, както е в частния бранш - включвайки повече проблеми и предлагайки повече решения по най-различни тематики, сподели още Георгиев.

„ И резултатите са положителни - за съпоставяне, през 2020 година сме приели 700 решения, броят им е повишен през 2021, а върхът ни е тази година - отчитаме общо 1012 решени казуса на града. Въпреки политическите и парламентарни рецесии в страната. Въпреки опитите на някои политици на централно и локално равнище, Столична община потвърди, че когато обединим старания в интерес на жителите, преодоляваме всевъзможни трудности ”, написа той във Facebook. 

„ Подписвайки решение номер 1012 поисквам на всички ни да намираме воля и сили за съгласие и единодушие по значимите тематики за града ни - оттатък политическите боричкания и егото. Гражданите заслужават отговорно и умело ръководство и ние сме длъжни да работим за това. Личното ми разбиране е, че хората виждат и правят оценка свършеното - новите улици и булеварди, обезпечаването на строителство на метрото към „ Левски Г ” и през „ Слатина ”, издигнатите единствено през 2022 година 15 нови здания на детски градини, почналата към този момент стратегия за създаване на 700 000 квадратни метра тротоари и всичко това, което е работа на общината. ”, разяснява още Георгиев.

„ Нека продължаваме да постановяваме градивния дух и технократския метод. От това печелят най-много жителите, нашите работодатели. Да посрещнем празниците със примирение, с вяра и религия в по-добрите дни за града ни и за неговите жители. Пожелавам на всички щастливо посрещане на Рождество Христово! Нека най-светлите дни от годината прекараме с обичаните си хора, обградени с топлота и вяра за по-добри времена! ”. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР