Столична дирекция на вътрешните работи обявява конкурс за назначаване на

...
Столична дирекция на вътрешните работи обявява конкурс за назначаване на
Коментари Харесай

СДВР набира 80 полицаи за метрото

Столична дирекция на вътрешните работи афишира конкурс за назначение на държавна работа на 80 служители на реда в Сектор „ Метрополитен “.

Служителите от бранш „ Метрополитен” към отдел” Охранителна полиция”- Столична дирекция на вътрешните работи вземат участие в обезпечаване на публичния ред, предотвратяват, пресичат и разкриват закононарушения и нарушавания на територията на столичното метро. Оказват подпомагане на длъжностни лица и жители. Обезпечават защитата на културни, спортни, протестни и други всеобщи мероприятия и политически прояви.

Документи на претендентите за присъединяване в състезанието ще се одобряват от 09.07.2020г. до 23.07.2020г. в това число, всеки работен ден от 09.30ч. до 12.00ч. и от 13.30ч. до 16.30ч., в постройката на Столична дирекция на вътрешните работи, намираща се на адрес- гр. София, ул. „ Антим I” №5.

При подаване на документите претендентите би трябвало да носят със себе си:

-Лична карта;

- Нотариално заверено копие на тапия за приключено приблизително обучение (при издадена тапия от задгранично образователно заведение – уверение за прието образование);

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР