Столична адвокатка се оплака, че е била бита от млад

...
Столична адвокатка се оплака, че е била бита от млад
Коментари Харесай

Столичната адвокатка Галя Гълъбова: Биха ме пред децата ми

Столична адвокатка се оплака, че е била бита от млад водач пред очите на своите деца. Пред районния уебсайт Samokov365 юрист Галя Гълъбова споделя своята версия за случилото се.

Действието се развива на 24 април към 20.00 часа в село Говедарци, където тя обитава при околните си по време на изключителното състояние.

Във въпросния ден с едното от децата – 7-годишният Мартин, потеглят към центъра, с цел да напазаруват. Другото дете към този момент е в центъра с другарка на потърпевшата.

„ Тръгнахме от една странична улица, която излиза на центъра. Чух свистене на гуми и долових едно бързо шофиране, само че към момента нямах видимост към колата, която явно наближаваше. Тя идва от Самоков. Всичко се развиваше безусловно за елементи от секундата ”, споделя Гълъбова.

Междувременно детето й към този момент съвсем излязло на улицата. Галя скача върху него в опит да го отбрани, а ударът се разминава за елементи от секундата. По думите ѝ водачът понижава скоростта за малко време и по-късно с цялостна газ отминава.

„ Имах възприятието, че изобщо не ме виждаше. Със същата мръсна газ си продължи. Аз се разкрещях: „ Ще ни избиете децата ”. Това беше моята инстинктивна реакция. Собственикът на близката къща беше видял всичко. Намери ме и след това сподели: „ Видях с каква скорост мина и какво стана. Отправихме се към центъра и влязохме в магазина, с цел да напазаруваме. В този миг забелязах, че въпросната кола стопира там. Реших, че няма да си замълча и ще отида при тези младежи и да ги попитам по този начин ли се кара и изобщо осъзнават ли какво щеше да се случи? ”, споделя адвокатката. Приближила се до колата, а в нея имало единствено едно момиче на пасажерското място. Гълъбова потропала на колата и споделила:

„ Как не ви е позор, щяхте да убиете детето ми. Какво ви става? "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР