Столичен фитнес инструктор е записал на видео секс преживяванията си

...
Столичен фитнес инструктор е записал на видео секс преживяванията си
Коментари Харесай

Фитнес инструктор твърди: Имам порно клип с певицата Татяна!

Столичен фитнес инструктор е записал на видео секс прекарванията си с певицата Татяна.

Видеото е направено при започване на лятото в съблекалнята на столична фитнес зала, която се намира покрай комплекса Флора парк. Там певицата държи апартамент чартърен. Според близки на любовника, записът е изработен скрито и най - евентуално тя не знае за него. Ясно се виждало лицето на Татяна.

Според клюката, която се популяризира в светските среди инструкторът се казвал Кирил и е с 10 години по - млад от минаващата 40 Татяна. Отношенията им били само и единствено на полова основа. Татяна не желала връзка с него, тъй като като певица, имала условия мъжа до нея да е богат. За сметка на това нямала нищо срещу да си контролира хормоните с див секс с мачото.

Явно застаряващата певица е много разкрепостена тъй като нямала нищо срещу да го създадат в съблекалнята на фитнес залата.

Татяна има и различен обществено прочут случай от съблекалня, който обаче е много по - противен. Преди година клиенти на фитнес зала в Пловдив се бяха оплакали, че тя си правила клизма след подготовка, от което пода на женската съблекалня е бил омазан с екстременти.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР