Столичен адвокат се размина на косъм от най-страшното, след като

...
Столичен адвокат се размина на косъм от най-страшното, след като
Коментари Харесай

Откъртена фасада едва не уби мъж, а от 112: Е, нали си жив и здрав...

Столичен юрист се размина на косъм от най-страшното, откакто огромно парче мазилка рухнало на сантиметри от него на столичния бул. " Македония ". В последния миг мъжът съумял да отскочи и да се размине само с уплах. При първото позвъняване на телефон 112 му дават отговор само, че щом не е потърпевш, би трябвало да е признателен - " Е, нали си жив и здрав, всичко е наред ", описват от TrafficNews, споделили за случая.

При второто позвъняване от незабавния телефон изпращат патрулка и кола за спешна помощ. Лекарският екип му дава успокоително и сформира документ, че е изпаднал в нервна рецесия. След това всички си потеглят.

Няколко часа по-късно идват и чиновници на Столичната община, които сформират наставление на етажната благосъстоятелност. Те декларират пред него, че това е първото за този адрес, макар очевидното неприятно положение на постройката. Междувременно Александър отива да подаде тъжба в 6-то районно ръководство на полицията, с цел да се откри кой е виновен за случилото се. След това той ще заведе цивилен иск против виновника, дори към този момент е наел и юрист.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР