Столичанка твърди, че машина за раздробяване на клони е нанесла

...
Столичанка твърди, че машина за раздробяване на клони е нанесла
Коментари Харесай

Столичанка твърди, че машина е нанесла щети по колата ѝ ВИДЕО

Столичанка твърди, че машина за накъсване на клони е нанесла вреди по паркираната ѝ машина. Мария К. сигнализира за случката в група на софийския квартал " Люлин ".

Тя декларира, че мелещото клони приспособление, употребявано от служащи на улица в квартала, е надраскало автомобила ѝ. Дамата употребява обществената мрежа Фейсбук, с цел да опита да открие информация по какъв начин може да действа след случката.

" Първо, желая да отбележа, че аз съм в профил и им се апелирам да спрат, или да ме пуснат да си преместя колата. Обеждаваха ме, че нищо няма да им стане на колите, че стружките са леки и така нататък, само че колата си беше на много дълбоки дупки, в това число и на предното стъкло ", твърди Мария К.

" Мислите ли, че е редно тези дърва да се вършат на стружки сред колите? ", написа тя.

Вижте цялата обява, споделена от Мария К.:

" Здравейте! Някой знае ли по какъв начин се действа в тази обстановка, в която тази общинска, допускам, машина, която мели клоните ми надрасква колата?

Първо желая да отбележа, че аз съм в профил и им се апелирам да спрат, или да ме пуснат да си преместя колата. Обеждаваха ме, че нищо няма да им стане на колите, че стружките са леки и така нататък, само че колата си беше на много дълбоки дупки, в това число и на предното стъкло.

Прикачвам фотоси в мнения.  Мислите ли, че е редно тези дърва да се вършат на стружки сред колите? "

Мария илюстрира обстановката и с фрагменти. Вижте ги:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР