Столичанка е прекарала 9 часа в спешното отделение на Александровска

...
Столичанка е прекарала 9 часа в спешното отделение на Александровска
Коментари Харесай

Пациентка: Заразени с COVID-19 обикалят по коридорите на Александровска

Столичанка е прекарала 9 часа в незабавното поделение на Александровска болница за тест за COVID-19 и фотография на бял дроб. Еленица Милева твърди, че заболели от ковид и другите пациенти на незабавното са били в едно помещение, без никакво разделяне посред им. Тестът ѝ е негативен, само че към този момент се тормози дали не се е заразила до момента в който чака там.

От Александровска болница знаеха за сигнала. Директорът на лечебното заведение професор Костадин Ангелов съобщи пред bTV, че щом е научил, неотложно е разпоредил инспекция и чака резултатите от нея.

„ Вдигнах температура до висока, не доста висока - до 38, през нощта не спадаше, а имах ужасни болки в главата и тялото, гърлото. Нощта беше кошмарна и извиках Бърза помощ, изчаках ги, само че ги разбирам, тъй като са натоварени. Дойде един доста общителен доктор, сподели, че не е COVID-19, само че фотография би трябвало да ви се направи. Каза, че е доста мъчно в която и да е болница, само че ме закараха в Aлександровска болница”, стартира описа за перипетиите си Еленица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР