Столичанинът Светльо Лазаров взриви обществото с признанието в поста си

...
Столичанинът Светльо Лазаров взриви обществото с признанието в поста си
Коментари Харесай

Софиянец разкри: Хора на Васил Божков ми предложиха 80 лева, за да протестирам

Столичанинът Светльо Лазаров взриви обществото с признанието в поста си под коментар на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, в който разкрива, че негови хора са му предложили 80 лв., с цел да стачкува против кабинета и основния прокурор Гешев.

"Г-н Божков, вие от къде получихте информация,че ще бъдете арестуван/издирван и се спасихте преди този момент? Нали сте почтен човек,честните хора нямат такава секретна информация!? Като толкоз милеете за родината ни,защо от 30 години насам не се заехте да оправите подмолните игри?! ", пита Лазаров.

Продължават блокадите с палатки на основни места в столицата

И продължава: "Те не са единствено от настоящето ръководство..или просто предходните не ви “закачаха”? Бъдете самоуверен и вие,а освен на нас да казвате! Ваши хора ми предложиха по 80 лева да отида на митинга. Аз вървя,но БЕЗплатно!Аз съм почтен човек за разлика от Вас! ".

В завършек на коментара си, Лазаров приключва с таговете: "Бъдете здрав "! "Бъдете почтен "!, като контрапункт на "Бъдете смели ", който употребява Божков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР