Столичанин твърди, че по автомобила му са нанесени щети на

...
Столичанин твърди, че по автомобила му са нанесени щети на
Коментари Харесай

Конструкция удари паркирана кола. Мъж: Това няма да го оставя така ВИДЕО

Столичанин твърди, че по автомобила му са нанесени вреди на паркинга на огромен супермаркет в София. Ситуацията се разиграла на обект, намиращ се на бул. " Бъкстон ".

Иво Иванов споделя, че видял по какъв начин от конструция изхвръкнал афиш на платното за придвижване. Според него повода била, че поради вятъра билбордът се отворил. Мъжът споделя, че прибрал от пътя рекламния материал и го занесъл в магазина.

Когато се върнал до паркираната си кола видял, че отварящата се конструция блъснала колата му, паркирана до нея. Мъжът твърди, че от магазина отказали да вземат отношение за станалото. Иванов потърсил по случая и органите на реда. За обстановката той сигнализира на 25 февруари.

" Министерство на вътрешните работи подвигат ръце ", твърди той. Като прибавя, че има планове да напише тъжба по случая.

Иванов прибавя, че вредите по колата му са дребни, само че въпросът е " кардинален ". Той твърди и че въпросната структура и различен билборд са евентуално рискови.

" BILLA Bulgaria, това няма да го оставя по този начин. Вече съм се съветвал с юрист и ще си носите следствията за небрежността и за отношението на чиновниците ви.

И то не ми е толкоз за тъпата ламарина, а за това, което може да се случи с някой човек, който е близо до този билборд, или недай си Боже до огромния ", написа Иво Иванов.

GlasNewsне откри позиция на веригата по случая, подготвени сме да покажем и тяхната позиция.

Вижте описа на Иво Иванов, споделен в мрежата:







 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР