Стокхолм. Главният преговарящ на Северна Корея заяви, че преговорите със

...
Стокхолм. Главният преговарящ на Северна Корея заяви, че преговорите със
Коментари Харесай

AFP: Северна Корея съобщи за провал на преговорите със САЩ

Стокхолм. Главният договарящ на Северна Корея съобщи, че договарянията със Съединени американски щати в Стокхолм са се провалили, обвинявайки Вашингтон, че не е показал " нищо на масата за договаряния " по време на срещата, проведена след месеци на застой, предава AFP .
Разговорите със Стивън Бийгън, специфичният делегат на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, бяха доста предстоящо обновяване на разговора след среща в Ханой в края на февруари сред Тръмп и севернокорейския водач Ким Чен-ун, на която не бе реализиран пробив.
Срещата в Стокхолм се организира след предизвикателния тест на северникорейска балистична ракета, изстреляна евентуално от подводница и паднала в изключителната икономическа зона на Япония.
" Съединени американски щати покачиха упованията, в това число с оферти като еластичен метод, нови способи и изобретателни решения, само че те доста ни разочароваха и заглушиха ентусиазма ни за договаряния, като не показаха нищо на масата за договаряния ", сподели Ким Мьонг-ир.
Ситуацията на Корейския полуостров " се намира на кръстопът сред разговор или борба ", сподели той.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР