Стокхолм. Българският боен атлет Георги Валентинов замина за тренировъчен лагер

...
Стокхолм. Българският боен атлет Георги Валентинов замина за тренировъчен лагер
Коментари Харесай

Георги Валентинов тренира с Хамзат Чимаев преди EFM Show 2

Стокхолм. Българският военен спортист Георги Валентинов отпътува за подготвителен лагер в Стокхолм, Швеция като част от подготовката си за идната галавечер EFM Show 2.

Полската организация ще гостува в София на 11-ти септември и ще организира огромно бойно шоу в " Арена Армеец " с борби по правилника на ММА, кикбокс и cageboxing.

Валентинов ще вземе присъединяване в една от ММА борбите за вечерта и интензивно се готви за нея.

Българинът стартира тренировки в Allstars Gym в Швеция, където тренира дружно с нашумелия UFC войник Хамзат Чимаев.

Дагестанецът, който направи възторг предходната година с няколко бързи и атрактивни победи, бе на крачка да се отдръпна от спорта поради тежко преболедуване на ковид. Сега обаче той също се готви за завръщане, като има и към този момент плануван дуел и дата. Той ще се изправи против китаеца Ли Джинлианг в UFC 267, планувано за октомври.

До взаимната им подготовка в шведската столица се стигна посредством другарството сред притежателя на ALLSTARS GYM, мениджъра на Чимаев и мениджъра на Валентинов - Никола Атанасов от New Gen Management.

Валентинов за последно влезе в клетката на EFM Show през април при първото издание на шампионата. Тогава той загуби от Игор Михалишин със събмишън.

Преди това Георги бе в серия от 3 следващи победи, а общата му статистика в професионалната ММА кариера е 21-6.

Източник:
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР