Стоим си вкъщи и се радваме през прозореца на зимата,

...
Стоим си вкъщи и се радваме през прозореца на зимата,
Коментари Харесай

Disney+, Netflix и как стрийминг платформите печелят от коронавируса

Стоим си у дома и се радваме през прозореца на зимата, която пристигна изведнъж. От това, че милиони хора по света си стоят у дома губят доста промишлености и компании, само че има и такива, които печелят.

Не е никаква изненада, че това са стрийминг платформите. Според Variety, в понеделник акциите на Netflix са се покачили 8.4%. Това нарастване е довело поради по-високия трафик, който генерира стрийминг платформата през последните седмици.

Това си беше напълно предстоящо и освен Netflix печелят от създалата се обстановка. Според Forbes, и Disney+ се радват на повишен интерес.

По данни на Antenna сред събота, 14 март, и неделя, 16 март, новите клиенти на стрийминг платформата са тройно повече в съпоставяне със същия интервал седмица по-рано.

На интерес се радват и HBO Now и Showtime, които за тези три дни са имали 90% и респективно 78% растеж на новите клиенти.

При Apple TV+ обаче нещата не са чак толкоз радостни. За същия интервал стрийминг платформата е отбелязала едвам 10% растеж. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР