Стоенето вкъщи по време на извънредното положение със сигурност се

...
Стоенето вкъщи по време на извънредното положение със сигурност се
Коментари Харесай

Кой направи Ева Мендес за посмешище

Стоенето у дома по време на изключителното състояние сигурно се оказа най-тежко за родителите. Останали вкъщи с децата, те се чудят по какъв начин да ги забавляват, по какъв начин да им угаждат и по какъв начин да укротяват дребните, които имат толкоз сила.

Но има и моменти, в които родителите се предават и остават малчуганите да вършат каквото си желаят - единствено и единствено да имат няколко минутки успокоение.

Точно тогава се получава това, което Ева Мендес е демонстрирала образно със фотография в своя Instagram профил - деца, които се възползват от слабостта на родителите и се качват на главата им.

" Те победиха ", е късият и прецизен текст към фотографията, на която виждаме по какъв начин цялото лице на Ева е изрисувано с разнообразни ярки цветове.

View this post on Instagram
A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on May 16, 2020 at 1:55pm PDT

Не е доста ясно дали дъщерите на актрисата са се пробвали да гримират майка си, или са употребявали лицето ѝ като платно за изобразяване, само че безспорно го има резултатът " уау ".

Убедени сме, че всеки родител схваща отлично в какво състояние се намира Ева Мендес, тъй като най-малко един път и той е бил там.
 Ева Мендес и проблемите с килограмите, които има
Има ли проблем с килограмите Ева Мендес

На 46, и все по този начин секси
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР