Сто момичета и един джип момчета почерпи за юбелия си

...
Сто момичета и един джип момчета почерпи за юбелия си
Коментари Харесай

Кака Снежа почерпи сто момичета и един джип момчета

Сто девойки и един джип момчета почерпи за юбелия си Кака Снежка. Най-голямото светско събитие през уикенда в Хасково беше 70-ят рожден ден на най-колоритната дама в Града на Богородица. Благодеятелката Хаджи Снежана Гарабед отпразнува своя празник с типичното си положително въодушевление, остроумие, само че и с доста въодушевление, измежду правилни и изпитани другари.

Хаджийката беше запазила лятната градина на " Чилаут " и там посрещна като на визита своите 101 посетители. Защо тъкмо 101 души, всеки който я познава може да си отговори. Хаджийката не обича четните цифри. Затова и кавалерите на тържеството бяха едвам 9, или както тя се пошегува, взех решение да почерпя почерпя за юболея си 100 девойки и един джип момчета.

След като получи купища дарове, цветя, букети, които не обича, тъй като и припомнят за заравяне, тя заключи пред най-близките си, че една от основните цели в живота й постоянно е била да доставя наслада на другите. Затова и се грижи за сираците и онеправданите, като една модерна хасковска Майка Тереза. Речта си Маман приключи с обещанието: " Аз съм си аз и ще не преставам да съм си такава, Кака Снежа, която е като лъвица и се грижи за бедните дечица ".

Тя получи поздравления в строфи и от домакина на тържеството Цвети Лалов, който е едно от основните и " гаджета ". поздрави за Кака Снежа получи от регионалния шеф Станислав Дечев, кметовете на Свиленград - Георги Манолов, Димитровград - Иво Димов, Хасково - Добри Беливанов. Поздравления пристигнаха и от столицата на обединена Европа - Брюксел, от евродепутата Ева Майдел, само че най-прочувствени и затрогващи бяха думите написани за нея от поетесите Росица Станева, Ели Видева и Нина Момчилова, които просълзиха хаджийката. Йозджан Мехмед - общински консултант от Движение за права и свободи също поздрави почетния жител на Хасково и Благодетел на годината 2007 година Преди да духне свещите на красивата си торта, Снежана Гарабед получи и най-кратката и точна оценка от поетесата Ели Видева, която сподели, че през всички тези години " Хаджи Снежка си остана знак на висок морал ".

Каката продължи веселбата, с подбран кръг от по-близки свои другари в прочут хасковски ресторант с жива музика. Естествено артистите не пропуснаха да я поздравят за юбилея, а компанията не спря да пляска и припява на песента на Богдана Карадочева. Менюто на празничната вечеря включваше разнообразни свежи салати, а главното ядене беше пиле по болярски.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР